Triatlon

Cei doi Calugari si Triatlonul Inghetat

Intr-un univers paralel as fi mers la cursa Winter Tri pentru a 5 a oara, as fi adus ca de obicei la start versiunea mea mai competitiva, as fi alergat in primul start de mi-as fi rupt plamanii, as fi biciclit cu frica in san dar hotarata si as fi inotat la maxim catre linia de finish stiind ca am dat TOT ce am avut in ziua aia. La final as fi contorizat iarasi cateva minute inbunatatire fata de anul trecut si mi-as fi spus, ca in fiecare an, ca sezonul de triatlon a inceput.

Unul, doua, hai trei half ironman-uri de pofta

O rezolutie se legana, pe o panza de paianjen, si fiindca ea nu se rupea, m-am inscris la niste competitii :).  Perioada asta ante-Craciun ma gaseste mereu cu cardul bancar pus la grea incercare … facebook mi-a tot amintit prin aplicatia “on this day” ca in fiecare an ma inscriam la Ironman, Half Ironman si alte suplicii-delicii la final de decembrie. Clar e de la prea mult ler!

Transfier 2016 - start nebun s'apoi vom mai vedea

Transfier este cel mai greu triatlon pe distanta Half ironman din lume, nu am dubiu. Cred ca este si printre cele mai spectaculoase, cu inotul in apele adanci ale lacului Vidraru, cu pedalatul pe Transfagarasan pana la 2000m altitudine, cu proba de alergare valurita pe malul lacului si finish “in catarare” la poalele statuii Prometeu de la baraj.