Linia de finish e (si) pe facebook

Ok, mi-am facut pagina de facebook dedicata (observati logoul "F" din coltul dreapta sus al blogului), dar promit ca nu o sa mi se urce la cap! Am evitat multa vreme chestia asta, mi se parea o bataie de cap in plus, insa am ajuns la concluzia ca trebuie, caci multi cititori de blog imi spuneau in mesaje si comentarii ca vor sa fie notificati atunci cand apar noi articole. Asta, cred, e cea mai buna solutie. 

Exista, evident o pagina de facebook a "omului" din spatele liniadefinish.ro -  dar pe aceea inca imi doresc sa o pastrez semi-privata, asa ca m-am vazut nevoita de multe ori sa nu accept cererile de prietenie de la oameni pe care nu ii cunosc. Imi pare rau si ma simt vinovata de fiecare data, insa am nevoie ca Andreea, ne-triatlonista, sa aiba (si) spaitiul ei personal. Sper ca aceasta pagina publica, liniadefinish va compensa situatia :)

Asadar ... promit ca nu voi posta pe pagina https://www.facebook.com/liniadefinish  poze cu pisici (da, imi plac pisicile), citate inspirationale, politichii si alte facebook-isme. Voi pune doar linkuri catre ultimele articole pentru cei care au timp si chef sa citeasca.

De acum, ne vedem la linia de finish ...virtuala! 

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.