Daca tot biciclesti, bicicleste-le! Road Grand PINK

Printre antrenamente, slujba “de zi”, familie si alte detalii zilnice am descoperit ca mai aveam ceva timp liber (not :P) si am decis ca daca tot biciclesc, ar fi bine sa le mai “biciclesc” si pe alte fete. Asa a aparut Road Grand Pink in viata mea.

Povestea suna cam asa: In Romania suntem destul de putine fete care practica ciclismul (deocamdata, dar stati sa vedeti ce urmeaza! Girl Power!), iar competitiile ne-au ajutat sa ne cunoastem intre noi.  Cateva mesaje pe facebook mai tarziu, sau ceva iesiri de grup la antrenamente ne-au adus intr-un punct comun, acela in care ne-am intrebat ce putem face pentru ca in viitor sa fim mai mult de o mana de fete la startul unei competitii.

Asa a rasarit o idee, iar in toamna am reusit sa ne coagulam intr-un grup de 15 fete (si un baiat foarte invidiat, cred) si sa dam drumul la un vis: primul concurs de ciclism feminin din Romania.

Ne-am intrebat cum ar fi sa vedem cu ochii nostri zeci (sute!) de fete intr-un pluton? Cum ar fi daca am lua toata experienta acumulata in competitii de tot felul (in echipa avem triatloniste, cicliste de MTB, de sosea, alergatoare montane, etc) si am face un eveniment “la feminin”? Cum ar fi daca am gandi aceast proiect atat pentru fetele care vor sa “manance asfaltul” si sa faca sprintul vietii lor cat si pentru cele care vor pasi cu timiditate pentru prima data in cadrul unul concurs organizat?

Asa a aparut Road Grand Pink.  Am stabilit o data si un loc – 26 Aprilie, Otopeni, iar apoi a inceput “maratonul” organizarii printre sedinte la birou, antrenamente, si alte delicii. Am descoperit astfel ca pot sa merg la intanlire cu fetele  in echipament de alergare ca sa strecor un antrenament la intoarcerea pana acasa. Am gasit timp pentru “brainstorming” in timpul turelor de bicla si am dat emailuri tarziu in noapte ca sa inchei cate o “sarcina” atribuita. Iar colegele mele au facut la fel...

Sunt multe, foarte multe detalii de pus la punct atunci cand organizezi o competitie, unele mai glorioase decat altele. Pe lista activitatilor memorabile in care m-am implicat a fost de exemplu cautarea de oferte pentru toalete ecologice. E o slujba ingrata, dar cineva trebuia sa o faca, nu? :)

Asadar, dragele mele, fara sa lungesc povestea, va incurajez sa veniti la Road Grand Pink, un concurs facut cu multa daruire de fete la fel ca si voi. Exista varianta “Long” pentru fetele avansate care isi doresc experienta unei curse rapide de sosea. Avem si cursa “Easy” pentru cele care sunt la inceput de drum (atentie insa, ciclismul poate da dependenta :D ). Exista si cursa scurta pentru micile cicliste.  Avem premii faine, inclusiv premii speciale pentru fetele care nu au bicicleta de sosea pentru a incuraja orice inceput de drum. Avem asistenta tehnica la fata locului (si barbati toti unul si unul gata sa ajute), avem drum inchis circulatiei, avem voluntari, tombola si multe surprize. Ce sa mai …avem di’tati!

Mai mult de 200 de fete au decis deja bicicleasca alaturi de noi pe 26 Aprilie. Mai e timp pentru inscriere si pentru ceva antrenamente! Ne vedem la start? 

Tags: 

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.