Bicicleta MTB si baltile ... curs intensiv pe traseul de la Mogosoaia

O poza face cat 1000 de cuvinte, iar filmuletul de mai jos sigur va spune toata povestea antrenamentului de inot ...pardon, bicicleta, de ieri. Totusi, cateva lamuriri inainte sa apasati pe "play" :)

1. Nu tot traseul de la Triatlonul Mogosoaia No Stress (iau startul ...sper, peste 2 saptamani) era asa. Au fost doar cateva zone inundate, dar acelea sunt "full option" - balta, noroi, miros urat, zero sanse de a ocoli. In schimb confirm cele spuse de organizatori intr-un articol ... traseul de bicicleta va fi foarte, foarte, FOARTE dificil daca nu se usuca pana atunci. 

2. A fost prima mea incercare de a trece printr-o balta adevarata (sa ii zicem lac, avand in vedere ca avea peste 200 de metri lungime?)

3.  Am inceput sa tip (un tipat cu ras amestecat ...nu judecati, asta a fost instinctul) atunci cand m-a lovit mirosul infiorator al apei (apa statuta amestecata cu fecale de la oi si vaci) si am constientizat ca daca ma voi dezechilibra voi face cunostinta cu multe tulpini de bacterii si virusi din acelea cu nume exotic :)

4. Da, m-am udat la picioare. De tot .... 

5. Mi-am amintit de ce anu trecut luasem decizia sa nu mai merg la triatloane offroad :).

Tags: 

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.