Ciclism

Tri-escapada in Cipru

Cred ca ninsoarea din aceasta dimineata ne-a lamurit cum va fi iarna lui 2016: lunga si friguroasa. Brrrrr. Stiu ca multi se bucura de primii fulgi de zapada, abia asteapta o prima bulgareala si viseaza la excursii montane cu lemne trosnind in soba si brazi impodobiti dar eu in mod cert nu (mai) sunt genul ala de om.

Nu … eu trebuia sa ma nasc intr-o tara tropicala, sau macar …mediteraneana! 

 

 

Evadare esuata, in doi

Se spune ca puterea unei echipe este data de suma defectelor, lucru foarte adevarat, cel putin cand vine vorba de cuplul  Bike Geek format din “micul echilibrist” si “mica prastie” la Prima Evadare 2016. Alex are o tehnica impecabila de MTB (serios, il urasc pentru asta :)), e in stare sa bage o bicicleta si prin gaura cheii, dar e lenes si iese la un antrenament in cel mai fericit caz o data pe luna.

Road Grand Tour, Road Grand Pink si alte cele

Salutari din Ironman-land, taramul mitic unde zilele curg atat de repede incat habar nu ai in ce zi a lunii suntem dar stii sigur si in miez de noapte cate saptamani mai sunt pana la …linia de finish. Taramul unde administratorul de bloc poate sa te scoata de la intretinere caci si asa stai doar 5 minute pe acasa.

80 de zile pana la Ironman 2.0 si prima criza existentiala

Perioada ante Ironman este una fantastica. Zau! Se intampla niste lucruri cu mintea si corpul “subiectului” – lucuri pe care le-am experimentat cu succes si in sezonul 2014 (alias Ironman intaiul) dar care ma suprind la fel de mult si acum. Stiu la ce sa ma astept, stiu ce este “normal” si tot nu imi vine sa cred cat de usor o iau pe carari :). Sunt la un “buhuhu” distanta de “iron meltdown”.

Rapha Festive 500 sau… Nereusita Glorioasa

Stiti de ce nu e bine sa ingrasi porcul in ajun? Pentru ca dupa cateva zile de indopat i se cam taie cheful si ajunge sa nu mai vrea sa manance nimic, niciodata :). Nu am eu prea multa experienta in domeniu, dar asta cred ca e teoria din spatele fabulei, daca este sa judec dupa incercarea mea nereusita de a ingrasa statisticile cicliste la final de 2015 cu ajutorul lui Rapha Festive 500.

Legendele lui Seciu

Cursa Road Grand Tour Seciu (numita si Drumul Vinului, desi numai la vin nu iti mai venea sa te gandesti pe pantele alea, mai bine mergea un extraveral) a fost fix atat de dureroasa, infricosatoare si frumoasa pe cat ma asteptam: 95 de km de sosea, 4 urcari absolut monstruase pe dealul Seciu si un prilej nemaipomenit pentru a te intreba toate “de ce-urile” posibile.

Pagini